Community manager/Platsansvarig

Vill du arbeta i Stockholms mest anrika affärskvarter? Där du får chansen att ge förstklassig och professionell service, något du är van vid och brinner för. Gillar du att axla det övergripande ansvaret, i en varierad roll, och få göra det i en helt nybyggd coworkinganläggning? Då kan detta vara drömjobbet för just dig. Välkommen till Cecil Coworking!

Cecil Coworking är Hufvudstadens första egna satsning på coworking. Det kommer att vara en premiumanläggning som levererar förstklassig service och ett professionellt nätverk, vilket ger medlemmarna de bästa förutsättningarna för att bli framgångsrika i sina affärer. Cecil vänder sig till företag som vill ha en väldesignad arbetsplats i ett attraktivt cityläge. En flexibel kontorslösning med personlig service där produktivitet och samarbete stimuleras.

Vi söker nu en Community manager/Platsansvarig till Cecil Coworking

Ansvarsområden

Som Community manager/Platsansvarig på Cecil Coworking har du möjlighet att vara med och öppna vår första anläggning på Norrlandsgatan 10, mitt i Stockholms city, där du kommer att ansvara för den totala driften. Du ansvarar för att anläggningen upplevs som en dynamisk mötesplats som tillhandahåller förstklassig service. Du skapar trivsel för Cecils medlemmar och du motiverar teamet till att leverera en upplevelse utöver det vanliga. En viktig arbetsuppgift är att upprätthålla goda relationer med Cecils medlemmar och bidra till att skapa en unik känsla av gemenskap. Du samarbetar tätt med chefen för Cecil Coworking, vilken du även rapporterar till. Vidare samarbetar du nära ett flertal funktioner inom Hufvudstaden vad gäller bland annat uthyrning och drift.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  1. Ansvara för driften och skötseln av anläggningen
  2. Anordna visningar, teckna kontrakt och arbeta med merförsäljning
  3. Ha en personlig kontakt med alla medlemmar
  4. Skapa och utveckla Community stärkande aktiviteter och event
  5. Skapa trivsel och gemenskap på anläggningen
  6. Administratör i affärssystemet Nexudus, inkluderat även Cecils sociala medier
  7. Sköta driftsavtal för anläggningen och se till att de följs
  8. Fungera som teamledare för cirka 4 personer samt fördela arbetet inom anläggningen, inklusive schemaläggning
  9. Hantera fakturering av medlemmar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på Norrlandsgatan 10. Tillträde 1 september 2020.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi en person som är trygg, förtroendeingivande och en god människokännare med hög social kompetens. Du är självgående, utåtriktad, initiativrik och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös, stresstålig, strukturerad och gillar ordning och reda. Du är en positiv lagspelare som drivs av att ge hög service och underlätta andras vardag. Du är nyfiken på nya trender och självklart har du ett genuint intresse för det senaste inom design, mat och affärer. Du agerar alltid affärsmässigt och du drivs av Hufvudstadens kärnvärden som är kvalitet, ärlighet, lyhördhet och engagemang.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, service eller liknande. Du har minst 5 års erfarenhet från liknande roller inom exempelvis Coworking, hotell, konferens, service eller motsvarande branscher. Du har tidigare erfarenhet av serviceroll där du haft arbetsledar- och kundansvar, så som exempelvis Site manager, Driftsansvarig, Hotellmanager eller motsvarande. Meriterande om du tidigare ansvarat för förhandlingar, avtalsskrivning samt har tidigare erfarenhet av någon form av koordinerande roll. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om oss

Hufvudstaden befinner sig i en spännande fas med stort fokus på utveckling. Som ett led i att skapa de attraktivaste mötesplatserna i city vill vi nu utveckla ett dynamiskt och personligt Coworking-koncept med trivsel, upplevelse och service i fokus – Cecil Coworking. Cecil Coworking blir därmed ett nytt dotterbolag till fastighetsbolaget Hufvudstaden AB, vilka även äger fastigheten för anläggningen på Norrlandsgatan 10.

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg samt profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 385 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om drygt 45 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 130 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.