Biträdande förvaltare

Har du erfarenhet av fastighetsbranschen samt gillar förvaltning och administration? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu en Biträdande förvaltare för kontor till vårt affärsområde Stockholm.

 

Som Biträdande förvaltare kommer du att ha ett nära samarbete med Förvaltningschefen, vilken också blir din närmaste chef. Du kommer att arbeta med våra kommersiella fastigheter och kunder i Stockholm, med fokus på kontorsmarknaden. Fastigheterna ligger i bästa läge av Stockholms innerstad såsom på Kungsgatan, Sveavägen och Norrlandsgatan.

 

Ansvarsområden

I rollen kommer du bland annat att ansvara för områdets administration, arbeta med löpande kundfrågor samt fungera som områdets ”spindel i nätet” och samarbeta med framför allt Driftstekniker, Tekniska förvaltare, Projektledare samt Kundservice. Dina arbetsuppgifter blir till exempel att:

 

  • ansvara för våra hyres- och marknadssystem (bl. a Unit4 Property Management, Microsoft Dynamics och Sweet)
  • hantera hyresavtal och informationsutskick samt uppdatera ritningar
  • ansvara för uthyrning och omförhandling av lager och garageplatser
  • ha daglig kontakt med befintliga hyresgäster (boka möten, följa upp in- och utflyttningar mm.)
  • ansvara för kvalitetskontrollen för förvaltningsområdet inom t.ex. städning och avfallshantering
  • delta i interna och externa möten samt föra protokoll

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande roll inom fastighetsbranschen. Vi tror att du är utbildad civilingenjör, fastighetsekonom, alternativt har skaffat dig en liknande erfarenhet på annat sätt. Vi vill gärna att du har god kunskap gällande Unit4 Property management och Excel, att du har tidigare erfarenhet av service- och kundfrågor samt att du inser värdet i att ha nöjda kunder. Är du kunnig inom avtalsskrivning och förhandling samt van vid att hantera hyresgäster så är det meriterande.

 

Som person är du utåtriktad, ansvarskännande och har en naturlig känsla för service, kunden och dess behov samt att hantera olika typer av människor. Du är affärsmässig och tycker om att förvalta likväl som du gillar kombinationen av administration och en rörlig roll ute i våra fastigheter. Ordning och reda är en grund för att lyckas med arbetet, likväl som ett öppet och prestigelöst förhållningssätt där du gillar att arbeta både hög och lågt. Du är en drivande och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt när det krävs. Ett representativt sätt och ett gott omdöme är också av vikt, liksom självklarheten i att verka utifrån Hufvudstadens värderingar.

 

Tjänsten är en heltid med placering på vårt kontor beläget i NK-huset i Stockholm. Tillträde omgående. Intervjuer sker kontinuerligt, välkommen med din ansökan.

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg samt profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 387 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde på cirka 49 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen hade vid årsskiftet drygt 150 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Cecil Coworking, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden. Utöver detta äger vi NK Retail med cirka 400 anställda som bedriver delar av detaljhandelsverksamheten i NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.