Biträdande Förvaltare Affärsområde Göteborg

Har du erfarenhet av fastighetsbranschen samt gillar förvaltning och administration? Då kanske du är vår nya kollega!

 

Som Biträdande förvaltare kommer du att ha ett nära samarbete med Förvaltningschefen, vilken också blir din närmaste chef. Du kommer att arbeta med våra fastigheter och kunder i Göteborg, med fokus på kontorsmarknaden. Fastigheterna ligger i bästa läge av Göteborgs innerstad med adresser såsom Östra Hamngatan, Södra Hamngatan, Drottninggatan, Fredsgatan och Nordstan.

 

Ansvarsområden

I rollen kommer du bland annat att ansvara för områdets administration och koordinering, arbeta med löpande kundfrågor samt delta i hyresförhandlingar och visningar. Dina arbetsuppgifter blir till exempel att:

 

  • administrera hyresavtal, offerter, informationsutskick och uppdatering av ritningar
  • arbeta med nyuthyrning och bearbetning av nya kunder
  • ansvara för kvalitetskontrollen för förvaltningsområdet
  • ansvara för uthyrning och omförhandling av lager och garageplatser
  • koordinera avdelningens olika delar och samarbeta med drift och kundservice
  • arbeta med hållbarhetsfrågor så som gröna hyresavtal och energistatistik

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande roll inom fastighetsbranschen. Du har tidigare erfarenhet från och god kunskap gällande Unit4 Property Management och Excel. Har du kunskaper i Caesar, Sweet, Strateg och Vitec så är det starkt meriterande liksom ett stort intresse för IT-system generellt. Vidare vill vi att du har tidigare erfarenhet av service- och kundfrågor samt att du inser värdet i att ha nöjda kunder. Är du kunnig inom avtalsskrivning och förhandling så är det meriterande. God förmåga att uttrycka dig i skrift är av vikt. Vi tror att du är utbildad civilingenjör, fastighetsekonom eller liknande alternativt har skaffat dig motsvarande erfarenhet på annat sätt.

 

Som person är du utåtriktad, ansvarskännande och har en naturlig känsla för kunden och kundens behov. Du är affärsintresserad och har en förmåga att lyfta blicken, se helheten och ligga steget före. Ordning och reda är en grund för att lyckas med arbetet, likväl som ett öppet och prestigelöst förhållningssätt. Du är en drivande och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt när det krävs. Ett representativt sätt och ett gott omdöme är också av vikt, liksom självklarheten i att verka utifrån Hufvudstadens värderingar.

 

Vi erbjuder

Vi tror på att medarbetare som mår bra, trivs och har möjligheten att utvecklas presterar som allra bäst. Hållbara medarbetare är en viktig del av ett hållbart företag. Vårt mål är att du som anställd ska ha balans i livet, känna trygghet och må bra. Våra förmåner bidrar till att stödja detta mål.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor beläget i NK-huset i Göteborg. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker kontinuerligt, välkommen med din ansökan.

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg, två fastigheter i Nordstan i Göteborg samt profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 387 000 kvm uthyrbar yta, varav drygt 105 500 kvm i Göteborg, med ett marknadsvärde på cirka 46 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har drygt 140 anställda, varav drygt 25 medarbetare är placerade i Göteborg. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Cecil Coworking, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.