Hufvudstaden välkomnar Jimmy Choo till Stockholm

Det brittiska lyxaccessoarmärket Jimmy Choo öppnar under hösten 2018 sin första butik i Norden i en av Hufvudstadens fastigheter i centrala Stockholm.

Butiken omfattar en yta om ca 180 kvm och kommer vara belägen på adressen Mäster Samuelsgatan 3 i Bibliotekstan.

”Hufvudstadens målsättning är att erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena i centrala Stockholm och Göteborg. Vi är därför mycket glada över att Jimmy Choo har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastighet i Bibliotekstan”, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.


Etableringen av Jimmy Choo är helt i linje med Hufvudstadens strategi att utveckla området kring Biblioteksgatan. Jimmy Choo’s nya butik bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan som Skandinaviens bästa shoppingdestination.

 

Mer från Kunskap & inspiration

Anpassa, renovera och bygg om dina lokaler

Smidig lokalanpassning - på ert sätt.

Belysning på vackra trapphusmålningar

I dagarna har vi satt upp ny armatur i entrén på Mäster Samuelsgatan 4 i Stockholm – för att belysa och sätta fokus på de vackra trapphusmålningarna.

En kontorslösning som passar alla

Mitt i korsningen Kungsgatan Sveavägen, med stor balkong och kontorsytor anpassade för verksamheten. Den affärsjuridiska advokatbyrån Wesslau...